0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Zdeno Chára blir en obegränsad fri agent
05 Aug

Zdeno Chára blir en obegränsad fri agent

De senaste obegränsade friagenterna i NHL inkluderar 44-åriga Zdeno Chára, som också är den äldsta professionella spelaren i ligan. Förra året valde Zdeno Chára inte att gå i pension utan lämnade Boston Bruins, och sedan skrev han ett ettårskontrakt med Washington Capitals. Kommer Zdeno Cháras nuvarande situation att bjudas in av andra lag? Kommer han fortsätta att dyka upp på banan nästa säsong iklädd en Billiga NHL Tröjor?

Ålder är den professionella idrottarens största naturliga fiende. När de blir äldre minskar deras fysiska kondition gradvis. Men Zdeno Chára bevisade förra säsongen att han fortfarande kan spela på en konsekvent nivå och gjorde 10 poäng på 55 matcher på Washington Capitals. Faktum är att Zdeno Chára har vunnit Stanley Cup i sin karriär. Det var Boston Bruins han ledde 2011.

Om Zdeno Chára väljer att fortsätta slåss på banan älskar han fortfarande hockey. Han har spelat för fyra professionella lag i ligan, nämligen New York Islanders, Ottawa Senators, Boston Bruins och Washington Capitals. Om Zdeno Chára byter Washington Capitals Tröja blir hans nästa kontrakt det sista kontraktet.

 

Tröja med het försäljning