0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom

23 Sep

Arizona Coyotes kommer att använda retrologotyp nästa säsong

Även om varje lag i NHL har ett annat rekord, kommer laget att ha sina fans eftertraktade. Efter att Arizona Coyotes tillkännagav ändringen av laglogotypen i en retrovideo, kommer deras Billiga NHL Tröjor att använda Kachinas laglogotyp nästa säsong. Strax efter att videon av Arizona Coyotes släpptes var den eftertraktad av deras fans.

Läs mer

15 Sep

Ryan Kesler måste acceptera status quo för att inte kunna spela

För närvarande förbereder sig alla NHL -lag inför den nya säsongen, och otaliga spelare väntar också på att spelet ska börja. Men Ryan Kesler från Anaheim Ducks måste acceptera situationen att inte kunna spela igen. Hans fysiska tillstånd efter skada är inte optimistiskt. Även om Ryan Kesler hade otaliga fantasier om att ta på sig en Billiga NHL Tröjor och visa tillfredsställande prestationer, uppnådde hans försök på träningsläger inte den förväntade prestationen.

Läs mer

09 Sep

Målvakten Devan Dubnyk är en obegränsad fri agent

Obegränsade gratisagenter kan signeras av vilket lag som helst, men det finns fortfarande spelare i ligan som inte är signerade. Bland dem är Devan Dubnyk en obegränsad fri agent, vilket också innebär att han desperat behöver ett nytt kontrakt. Devan Dubnyk förväntar sig att den nya säsongens Billiga NHL Tröjor tillhör det nya laget och han kan dyka upp på banan igen.

Läs mer

02 Sep

Jonathan Toews från Chicago Blackhawks förbereder sig inför den nya säsongen

Den sanna andliga ledaren för Chicago Blackhawks är Jonathan Toews, som har återvänt till laget för att förbereda sig inför den nya säsongen. Även om Chicago Blackhawks sortiment gradvis förändras med nya spelare, är de fulla av beundran för Jonathan Toews. När allt kommer omkring har Jonathan Toews lett laget att vinna Stanley Cup tre gånger, och hans Billiga NHL Tröjor har varit eftertraktad av många fans.

Läs mer

21 Aug

Brett Connolly kommer att fortsätta spela för Chicago Blackhawks

De flesta av lagens värvningar kommer att ske under lågsäsong, men det finns också lag som byter spelare före säsongens slut. Brett Connolly är en av de senare. Han byttes till Chicago Blackhawks av Florida Panthers förra säsongen. Brett Connolly har också ett nytt Billiga NHL Tröjor nummer efter att han gått till Chicago Blackhawks, vilket kommer att ge honom tur i det nya laget.

Läs mer

14 Aug

Carter Hart och Philadelphia Flyers slutför tre års förlängning av kontraktet

I NHL är målvakter högt värderade i laget, och de skyddas också av sina lagkamrater i spelet. Carter Hart är en begränsad spelare under lågsäsong, och han ändrade den situationen den här veckan. Carter Hart har slutfört en treårig förlängning av kontraktet med Philadelphia Flyers, och den orangea Billiga NHL Tröjor kan fortfarande följa med honom under den nya säsongen.

Läs mer

12 Aug

Buffalo Sabres handlar med Florida Panthers för en ny målvakt

Målvakter saknas mycket i NHL, och det är dags för varje lag att göra justeringar under lågsäsongen. Buffalo Sabres är ett av lagen som saknar målvakt. De bytte fram Sam Reinhart till Florida Panthers. Forwarden Sam Reinhart tecknade ett treårskontrakt med Florida Panthers, och han tog också av sitt tidigare lags Billiga NHL Tröjor.

Läs mer

05 Aug

Zdeno Chára blir en obegränsad fri agent

De senaste obegränsade friagenterna i NHL inkluderar 44-åriga Zdeno Chára, som också är den äldsta professionella spelaren i ligan. Förra året valde Zdeno Chára inte att gå i pension utan lämnade Boston Bruins, och sedan skrev han ett ettårskontrakt med Washington Capitals. Kommer Zdeno Cháras nuvarande situation att bjudas in av andra lag? Kommer han fortsätta att dyka upp på banan nästa säsong iklädd en Billiga NHL Tröjor?

Läs mer

29 Jul

Chicago Blackhawks kommer att stiga igen och återvända till spelet

Som ett av de sex ursprungliga lagen i ligan har Chicago Blackhawks vunnit Stanley Cup sex gånger i lagets historia. Även om Chicago Blackhawks har en lång historia av teambuilding, kan de inte gömma sig för den mörkaste perioden laget möter. Chicago Blackhawks, som vann tre mästerskap under de följande fem åren, gjorde sina Billiga NHL Tröjor eftertraktade av otaliga fans.

Läs mer

22 Jul

Seattle Kraken håller ceremoni för nya spelare

NHL: s nya säsong kommer att inleda ett nytt lag, detta är det andra laget som ligan har expanderat de senaste åren. Vegas Golden Knights, som hade varit ligans kortaste etablering, ersattes av Seattle Kraken. Den första matchen nästa säsong blir spelet för de två yngsta lagen. För att låta fansen veta om 30 nya spelare höll Seattle Kraken en avtäckningsceremoni för spelarna.

Läs mer

Visar 1 till 10 av 122 (13 sidor)
Tröja med het försäljning