0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Seattle Kraken håller ceremoni för nya spelare
22 Jul

Seattle Kraken håller ceremoni för nya spelare

NHL: s nya säsong kommer att inleda ett nytt lag, detta är det andra laget som ligan har expanderat de senaste åren. Vegas Golden Knights, som hade varit ligans kortaste etablering, ersattes av Seattle Kraken. Den första matchen nästa säsong blir spelet för de två yngsta lagen. För att låta fansen veta om 30 nya spelare höll Seattle Kraken en avtäckningsceremoni för spelarna.

Fans kan se glädjen hos dessa spelare som bär de nya Billiga NHL Tröjor på scenen, och de är fulla av hopp för detta lag. Som det 32: e NHL-laget kan Seattle Kraken välja en spelare från varje lag, exklusive Vegas Golden Knights. Eftersom Vegas Golden Knights grundades för en kort tid och undantogs från ligan är detta ursprunget till de 30 nya spelarna i Seattle Kraken. Om laget inte får ligans undantag vet jag inte vilken spelare som väljer att ersätta Vegas Golden Knights Tröja?

Seattle Kraken fungerar också i enlighet med teambuilding-modellen för Vegas Golden Knights. När allt detta team presterade mycket bra. Vegas Golden Knights tog sig till finalen i sin första säsong, men tyvärr förlorade de mot Washington Capitals i Stanley Cup-finalen. Dessutom har Vegas Golden Knights gjort slutspelet fyra gånger i historien, och de har också blivit en förebild för Seattle Kraken-laget.

 

Tröja med het försäljning