0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Pittsburgh Penguins vd avgår
29 Jan

Pittsburgh Penguins vd avgår

Sådana nyheter förvånade verkligen laget och Pittsburgh Penguins chef Jim Rutherford meddelade sin avgång efter onsdagens träning. Och hans assistent kommer att fungera som chef och teamet letar också efter lämpliga kandidater.

När det gäller anledningen till avgång sade Jim Rutherford att det var ett personligt skäl och att det inte hade något att göra med hans hälsa. Sedan Jim Rutherford tillträdde 2014 har han också spenderat sex säsonger med laget. Under två av säsongerna under sin tid vann spelare i Pittsburgh Penguins Tröja Stanley Cup. Vid den tiden glädjen att vinna mästerskapet, eftersom fans av Pittsburgh Penguins också jublade för laget. Och Jim Rutherford höjde Stanley Cup Champions Cup med båda händerna och hans leende ansikte ovanför hans huvud tycktes vara igår. Men att lämna är inte nödvändigtvis slutet, och goda minnen kommer att påverka alla som är bekanta.

Den här säsongens Pittsburgh Penguins behöver fortfarande fortsätta att arbeta hårt, och nästa general manager står inför ett brådskande schema för att vinna matchen. Spelarna som bär Billiga NHL Tröjor är också angelägna om att vinna det slutliga Stanley Cup-mästerskapet under den nya säsongen.

Tröja med het försäljning