0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Montreal Canadiens vill inte förlora spelet framför fansen
06 Jul

Montreal Canadiens vill inte förlora spelet framför fansen

Stanley Cup-mästerskapet är målet för varje lag i NHL, men det finns bara två lag kvar att kvalificera sig för mästerskapet den här säsongen. De är Montreal Canadiens och Tampa Bay Lightning, och serien kommer att avgöra ägarskapet till mästaren. Montreal Canadiens hamnade efter i serien, och den fjärde omgången var deras första seger.

Spelet spelades i Centre Bell, Montreal Canadiens, och spelet lockade också många fans. Från publikens färg upptar den röda Billiga NHL Tröjor en stor del. Trots att vädret var väldigt varmt kunde det inte stoppa Montreal Canadiens fans entusiasm att stödja laget. För Montreal Canadiens, som ligger bakom med ett stort poäng, vill de inte förlora spelet framför sina fans.

Den fjärde omgången i finalen är den mest kritiska. Så länge Tampa Bay Lightning vinner spelet kan det vinna mästerskapet. Eftersom Josh Anderson gjorde två viktiga mål gav Montreal Canadiens inte motståndaren en chans att vinna mästerskapet tidigt. Till och med de tre Hall of Fame-spelarna från Montreal Canadiens kom för att se spelet. De var Yvan Cournoyer, Guy Lafleur och Patrick Roy. Trots att de har tagit av sig Montreal Canadiens Tröja har deras ankomst gett laget mycket självförtroende.

 

Tröja med het försäljning