0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Målvakten Devan Dubnyk är en obegränsad fri agent
09 Sep

Målvakten Devan Dubnyk är en obegränsad fri agent

Obegränsade gratisagenter kan signeras av vilket lag som helst, men det finns fortfarande spelare i ligan som inte är signerade. Bland dem är Devan Dubnyk en obegränsad fri agent, vilket också innebär att han desperat behöver ett nytt kontrakt. Devan Dubnyk förväntar sig att den nya säsongens Billiga NHL Tröjor tillhör det nya laget och han kan dyka upp på banan igen.

Devan Dubnyk har börjat sin karriär sedan han valdes ut av Edmonton Oilers i NHL Draft 2004. Edmonton Oilers Tröja är av stor betydelse för Devan Dubnyk, detta är det första laget han har anslutit sig till. Den unge Devan Dubnyk började sin karriärplanering. Han hoppas kunna prestera bra under sin rookieperiod och bli lagets startmålvakt. Hans dröm förverkligades i hans framtida prestanda, men han undvek fortfarande inte ödet att handlas av Edmonton Oilers.

Efter att Devan Dubnyk bytts till Nashville Predators av Edmonton Oilers började han vandra i sin karriär. Hans yrkeserfarenhet är mycket rik, han har spelat för sex lag i ligan. Dessa lag är Edmonton Oilers, Nashville Predators, Arizona Coyotes, Minnesota Wild, San Jose Sharks och Colorado Avalanche. Bland dem är det bara Edmonton Oilers och Minnesota Wild som har tecknat långsiktiga kontrakt med Devan Dubnyk, och resten av lagen ger honom bara korttidskontrakt.

 

Tröja med het försäljning