0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ligan räknar med att höja lönetaket nästa säsong
11 Dec

Ligan räknar med att höja lönetaket nästa säsong

Det plötsliga utbrottet av epidemin förra året påverkade de ekonomiska intäkterna från idrottstävlingar, och även NHL drabbades hårt. Ligan har sett en betydande ökning av intäkterna den här säsongen. Kommissionär Gary Bettman sa att ligan förväntar sig att höja sitt lönetak nästa säsong. Och denna månad kommer att inleda en livlig jul, många fans kommer också att ge NHL Herrtröjor i present till släktingar och vänner.

För ligans proffslag är detta goda nyheter. Det är trots allt mycket mer generöst i lagets värvningar, annars kommer lönetaksbegränsningarna att störa lagets beslut. Den främsta anledningen är att alliansens partners har en stark affärskapacitet, och årets totala intäkter har ökat avsevärt jämfört med innan epidemin började. Man kan se av ökningen av ligans inkomster att antalet fans som ser hockeymatcher successivt har ökat. När det gäller hockeyrelaterad utrustning och försäljning av kringutrustning gillar fansen det.

För närvarande blir ligan gradvis av med förlusterna från de två föregående säsongerna, och oförmågan att låta fansen se matchen live är den största orsaken till minskningen av intäkterna. Tampa Bay Lightning vann Stanley Cup två säsonger i rad, och firandet efter att ha vunnit mästerskapet var inte lika livligt som tidigare. Fans som bär Tampa Bay Lightning Tröja kan bara följa ligans regler. De kan inte samlas för att fira och undvika infektion. Men mästerskapsäran gjorde invånarna i Tampa Bay väldigt glada. Detta är en av de fyra stora sportligorna i Nordamerika, det starka inflytandet från hockeykulturen.

 

Tröja med het försäljning