0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jonathan Toews från Chicago Blackhawks förbereder sig inför den nya säsongen
02 Sep

Jonathan Toews från Chicago Blackhawks förbereder sig inför den nya säsongen

Den sanna andliga ledaren för Chicago Blackhawks är Jonathan Toews, som har återvänt till laget för att förbereda sig inför den nya säsongen. Även om Chicago Blackhawks sortiment gradvis förändras med nya spelare, är de fulla av beundran för Jonathan Toews. När allt kommer omkring har Jonathan Toews lett laget att vinna Stanley Cup tre gånger, och hans Billiga NHL Tröjor har varit eftertraktad av många fans.

Förra säsongen ansökte Jonathan Toews av personliga skäl till laget om en tillfällig frånvaro från spelet. Jonathan Toews förklarade också sitt tillstånd, som läkaren kallade kroniskt immunsvarssyndrom. Även om detta tillstånd inte kan orsaka smärta i kroppen, är det som Jonathan Toews behöver möta mental tortyr. Detta gjorde att han inte kunde koncentrera sig på spelet, och det påverkade också hans prestationer i spelet kraftigt. Så Jonathan Toews satte sin favorit Chicago Blackhawks Tröja först i omklädningsrummet och väntade på att han skulle övervinna sin sjukdom och återgå till spelet.

Jonathan Toews har hejat på sina lagkamrater när han missade spelet, och han har också sett unga spelare gradvis förbättra sig i spelet. Nu kan han äntligen förbereda sig inför den nya säsongen i träningsläger med sina lagkamrater. Deras mål är fortfarande att gå vidare till slutspelet och tävla om Stanley Cup. Chicago Blackhawks fans kommer att se Jonathan Toews tillbaka på banan. Laget kommer att möta Colorado Avalanche i den första omgången av den nya säsongen.

 

Tröja med het försäljning