0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Detroit Red Wings rookiespelare satte äntligen sina spår
04 Dec

Detroit Red Wings rookiespelare satte äntligen sina spår

Varje års draft är det mest effektiva sättet för NHL:s underpresterande lag att förstärka och återuppbygga. Fans kan titta igenom historien om ligans vinnande lag för att upptäcka vikten av rookies. Den nuvarande Detroit Red Wings i ligan är en representant för rookielaget, och lagets prestation den här säsongen förbättras gradvis. Tre unga rookies leder laget till slutspelet och de hoppas att deras Billiga NHL Tröjor kan dyka upp i slutspelet.

Detroit Red Wings har missat slutspelet under de senaste fem säsongerna, och de är väldigt angelägna om att uppnå detta mål den här säsongen. Detroit Red Wings har för närvarande den bästa rookieforwarden, den bästa rookieförsvarsspelaren och den bästa rookiemålvakten i NHL. Rookieforwarden är Lucas Raymond, som valdes ut av Detroit Red Wings i 2020 års NHL-draft. Rookieförsvarsspelaren är Moritz Seider, som deltog i 2019 NHL Draft och valdes ut av Detroit Red Wings. Slutligen är den bästa rookiemålvakten Alex Nedeljkovic. Trots att han valdes ut av Carolina Hurricanes i 2014 års NHL-draft, gick han med i Detroit Red Wings i år och anses vara en rookiespelare i laget.

Den här säsongen verkar det som att Detroit Red Wings strategi med förstärkning i draften är mycket framgångsrik, och laget har nyligen vunnit fyra raka segrar. Det största de tre spelarna har gemensamt är samma Detroit Red Wings Tröja, och deras prestation har också gett hopp till hemmalagets fans. Varje fan hoppas att deras favoritlag kan vinna Stanley Cup, och varje spelare hoppas också att de kan hjälpa laget att lyckas.

 

Tröja med het försäljning