0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Det gör ont att missa varje tillfälle
01 Sep

Det gör ont att missa varje tillfälle

Boston Bruins, som trodde att han kunde vinna en match och utjämnade totalpoängen, förlorade för Tampa Bay Lightning i det femte spelet. Resultatet av detta spel gjorde det också möjligt för Boston Bruins att avsluta sin chans att återvända till Stanley Cup-finalen.

I slutspelet förlorade Boston Bruins mot Tampa Bay Lightning 2-3. Detta resultat gjorde dem besvikna. Faktum är att problem har uppstått sedan NHL återvände till spelet. Frånvaron av lagets toppscorer och bästa målvakt påverkade också lagets prestationer i Stanley Cup-kvalet. Även om det finns mycket vilotid, är lagets tillstånd från början av spelet uppenbarligen fortfarande mycket dåligt. De ville också bära Boston Bruins Tröja och gå vidare och göra det till det sjätte spelet smidigt, men allt slutade.

Hur svårt det är att göra slutspelet, det är bara spelare i Billiga NHL Tröjor som vet. Att falla från det ledande laget nr 1 i öst, missade detta tillfälle och de vet inte om de fortfarande har en chans att återvända till finalen.

Tröja med het försäljning