0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Den här säsongen kommer NHL att starta spelschemat utomhus
30 Dec

Den här säsongen kommer NHL att starta spelschemat utomhus

Sedan början av förra säsongen har ligan startat ordinarie säsongsarrangemang utomhus och denna säsong startar även utomhusspel på lördag. Publiken för utomhusspel välkomnade också många fans, vilket verkligen gjorde att publiken kunde uppleva det roliga med att titta på utomhusspel. Och inte bara kommer tjockare NHL Herrtröjor att säljas runt stadion, ligan tillåter också försäljning av varm soppa och annan varm mat.

Ligan har varit värd för 32 utomhusmatcher. Tidigare har endast två lags matcher kunnat ses på skärmen. Vilket utomhusspel imponerade fansen mest på? Trodde fansen att de utomhusspel som arrangerades av ligan skulle placeras intill en sjö, sjön har täckts med tjock is och den klara himlen visar gyllene solljus. Även om bra väder inte får temperaturen att stiga för mycket, kan det väcka glädje för spelarna. Den här veckan kan fans äntligen se utomhusspel på egen hand, och två proffsteam från Minnesota har förberett 40 000 handvärmare för fansen.

Det kommer definitivt att finnas en ny Minnesota Wild Tröja utanför utomhusspelsplanen, trots allt kommer laget att spela mot Saint Louis Blues på hemmaplan. Faktum är att både League och Minnesota Wild förbereder sig fullt ut för problemet med värmefläktar, och de försöker ge fansen en bekväm tittarupplevelse så mycket som möjligt. Det kalla utomhusvädret kan trots allt inte ändras av någon, men de måste förbereda sig för att fansen inte ska bli förkyld.

 

Tröja med het försäljning