0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Chicago Blackhawks kommer att stiga igen och återvända till spelet
29 Jul

Chicago Blackhawks kommer att stiga igen och återvända till spelet

Som ett av de sex ursprungliga lagen i ligan har Chicago Blackhawks vunnit Stanley Cup sex gånger i lagets historia. Även om Chicago Blackhawks har en lång historia av teambuilding, kan de inte gömma sig för den mörkaste perioden laget möter. Chicago Blackhawks, som vann tre mästerskap under de följande fem åren, gjorde sina Billiga NHL Tröjor eftertraktade av otaliga fans.

Laglogotypen på Chicago Blackhawks Tröja är inte densamma som utformningen av lagets namn, Eagles, utan bara ett indiskt huvud. Det är svårt att föreställa sig att Chicago Blackhawks i National Sports Media Selection 2004 utsågs till det värsta professionella laget i de fyra stora ligorna. Detta gjorde det möjligt för Chicago Blackhawks att uppleva den lägsta perioden i laghistoria. Vad som hände med Chicago Blackhawks ligger främst i chefens beteende. Först och främst tillät han inte media att sända lagets hemmamatcher. För det andra säger han upp orimligt kontraktet med spelarna. Slutligen led de spelare som undertecknades av laget av skador och presterade dåligt.

Det var inte förrän i NHL-utkastet 2006 som Chicago Blackhawks vände sig om och laget valde framgångsrikt Jonathan Toews. Under det andra året av utkastet valde laget Patrick Kane med nummer 1-valet, som sedan dess har etablerat den lysande perioden av Chicago Blackhawks femåriga trippelkrona. Även om de nuvarande Chicago Blackhawks inte är särskilt konkurrenskraftiga, kommer de unga spelarna att få laget att stiga igen och återvända till spelet.

 

Tröja med het försäljning