0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Carter Hart och Philadelphia Flyers slutför tre års förlängning av kontraktet
14 Aug

Carter Hart och Philadelphia Flyers slutför tre års förlängning av kontraktet

I NHL är målvakter högt värderade i laget, och de skyddas också av sina lagkamrater i spelet. Carter Hart är en begränsad spelare under lågsäsong, och han ändrade den situationen den här veckan. Carter Hart har slutfört en treårig förlängning av kontraktet med Philadelphia Flyers, och den orangea Billiga NHL Tröjor kan fortfarande följa med honom under den nya säsongen.

Sedan Carter Hart valdes av Philadelphia Flyers i NHL Draft 2016 har den unge målvakten officiellt gått in i ligan. Efter två års hård träning blev Carter Hart den yngsta målvakten i Philadelphia Flyers historia 2018. År 2020 uppfyllde Carter Hart sin önskan som startmålvakt. I en Philadelphia Flyers Tröja har han gradvis anpassat sig till professionella lag. Även om hans karriär bara är några korta år, är förlängningsavtalet från Philadelphia Flyers den största bekräftelsen från Carter Hart.

Den största drömmen för varje målvakt är att hjälpa laget att vinna Stanley Cup, och deras andra dröm är att vinna Vezina Trophy. Bästa målvaktspriset förra säsongen var Vegas Golden Knights-målvakten Marc-Andre Fleury, som också är en av Carter Harts förebilder. Hart har fördelen vad gäller ålder, och han behöver mer tävling för att träna själv. En dag kommer Carter Hart, som arbetar hårt och motiverat, också att vinna Vezina Trophy och hjälpa Philadelphia Flyers att vinna Stanley Cup.

Tröja med het försäljning