0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Buffalo Sabres handlar med Florida Panthers för en ny målvakt
12 Aug

Buffalo Sabres handlar med Florida Panthers för en ny målvakt

Målvakter saknas mycket i NHL, och det är dags för varje lag att göra justeringar under lågsäsongen. Buffalo Sabres är ett av lagen som saknar målvakt. De bytte fram Sam Reinhart till Florida Panthers. Forwarden Sam Reinhart tecknade ett treårskontrakt med Florida Panthers, och han tog också av sitt tidigare lags Billiga NHL Tröjor.

Sam Reinhart var inte missnöjd med Buffalo Sabres beslut, han var full av förväntningar på det nya laget. Buffalo Sabres beslut i utbyte mot en ny målvakt, liksom valet av första omgången i NHL-utkastet 2022. Både Buffalo Sabres och Florida Panthers har samma mål och går vidare till slutspelet för att vinna mästerskapet under den nya säsongen. Spelarjusteringar och utkast är två alternativ för professionella lag för att förbättra sin uppställning, och de två lagens transaktioner har också fått spelare de behöver.

Sam Reinhart kommer att ta på sig Florida Panthers Tröja under den nya säsongen, och hans ankomst kommer att ha en nyckelroll för laget. Förra säsongen tog Florida Panthers sig till slutspelet med andra plats i divisionen, men laget mötte Tampa Bay Lightning i första omgången. Florida Panthers förlorade mot Tampa Bay Lightning i slutspelsserien och eliminerades. Den senare vann också framgångsrikt Stanley Cup.

 

Tröja med het försäljning