0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Brett Connolly kommer att fortsätta spela för Chicago Blackhawks
21 Aug

Brett Connolly kommer att fortsätta spela för Chicago Blackhawks

De flesta av lagens värvningar kommer att ske under lågsäsong, men det finns också lag som byter spelare före säsongens slut. Brett Connolly är en av de senare. Han byttes till Chicago Blackhawks av Florida Panthers förra säsongen. Brett Connolly har också ett nytt Billiga NHL Tröjor nummer efter att han gått till Chicago Blackhawks, vilket kommer att ge honom tur i det nya laget.

Brett Connolly har mycket tur jämfört med andra professionella spelare, åtminstone behöver han inte oroa sig för att vinna mästerskapet. Han vann sin karriärs första mästerskap med Washington Capitals 2018, och han kände också det härliga ögonblicket efter att laget vann mästerskapet. Åskådare ser ofta fotbollsspelare och basketspelare ta av sig Ishockey Tröjor och ge dem till fansen, men ishockeyspelare kommer inte att göra detta. De brukar ge hockeypuckar och hockeypinnar till fansen.

Brett Connolly är också en mycket hjärtvärmande idol. Han försökte ge gåvor tre gånger under spelet innan han lyckades leverera det till de små fansen. Om Brett Connolly tog av Chicago Blackhawks Tröja och gav den till fansen, skulle han inte klara kylan i ishockeyarenan. Även nu spelar Brett Connolly för femte laget i karriären, fans som gillar honom gillar honom fortfarande.

 

Tröja med het försäljning