0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Boston Bruins vinner stort mot Washington Capitals
11 Jan

Boston Bruins vinner stort mot Washington Capitals

Efter att Washington Capitals hade en konkurrensfördel i slutspelet har lagets rivalitet med Boston Bruins varit i rampljuset för fansen. Boston Bruins slog Washington Capitals med 7-3, där de sistnämnda står inför en fyra matcher lång förlustsvit. Brad Marchands NHL Herrtröjor var också fläckad av blod den här matchen, och hans näsa skars av en hockeyklubba.

Spelet Boston Bruins-Washington Capitals har alltid varit ett spel av stort intresse för fansen, men spelarna måste fortfarande vara uppmärksamma på personlig säkerhet under spelets gång. Den största egenskapen med ishockeyspel är att spelare får gå heads-up, och spelare på båda sidor måste följa de grundläggande reglerna. Boston Bruins Brad Marchands skada var en olycka, men han fortsatte att spela efter ett enkelt bandage. Han insisterade på spelets konkurrensläge och inspirerade samtidigt sina lagkamrater, vilket gjorde matchens seger mer säker.

Spelets bästa spelare var Matt Grzelcyk, den första försvarsspelaren som gjorde 5 poäng i en NHL-match den här säsongen. Fans i publiken memorerade hans Boston Bruins Tröja nummer, och de underbara assisten från hans lagkamrater var också viktiga. Även om Washington Capitals inledde matchen med ett övertag, var det Boston Bruins målserie som säkrade segern.

 

Tröja med het försäljning