0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Boston Bruins nya kapten
09 Jan

Boston Bruins nya kapten

Sedan tidigare kapten Zdeno Chára gick med i Washington Capitals i slutet av förra månaden utsåg Boston Bruins Patrice Bergeron till lagets nya kapten den 7 januari.

Från det ögonblick som laget utser honom till kapten kommer kaptenens bokstav C att visas på Patrice Bergerons Billiga NHL Tröjor. I 2003-utkastet valdes han av laget för att spela för Boston Bruins. Patrice Bergeron utsågs till suppleant 2006, men samma år utnämndes Zdeno Chára till kapten, som också var den längst fungerande kaptenen i NHL. Zdeno Chára, den nya kaptenen som valdes av det tidigare laget, sa att han är mycket glad att Patrice Bergero kommer att bli nästa kapten för Boston Bruins och tror att han definitivt är en lämplig kandidat för kapten. Oavsett hans prestanda vid kritiska stunder har han fortfarande ett stort inflytande på laget, lagkamrater, tränare och fans.

Patrice Bergeron blir också den 20: e kaptenen i laghistoria. Iklädd Boston Bruins Tröja sa han att det är en mycket speciell sak att bli utnämnd till kapten. Samtidigt vann han också erkännandet och respekten för alla i laget.

Tröja med het försäljning