0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Boston Bruins letar efter fantastiska målvaktskandidater till semestern
24 Dec

Boston Bruins letar efter fantastiska målvaktskandidater till semestern

Även om epidemin har haft stor inverkan på NHL, är Boston Bruins rekord i grundserien under de senaste två säsongerna fortfarande bra. Boston Bruins står dock inför en besvärlig ranking den här säsongen, och lagets ranking har sjunkit. De hittade det problematiska läget och letade efter utmärkta målvaktskandidater under NHL-helgerna.

Sedan säsongsstarten har Boston Bruins fans bara sett målvakten Tuukka Rask spela en match, och hans NHL Herrtröjor nr 40 spenderar mer tid i omklädningsrummet. Eftersom Tuukka Rask genomgick en skadeoperation i juli beräknas han återvända till laget runt januari nästa år. Hans fysiska återhämtning är snabbare än väntat, och han är väldigt ivrig att återvända till matchen. Men Boston Bruins diskuterade inte uttryckligen ett nytt kontrakt med Tuukka Rask, och den 34-årige målvakten blev en fri agent. Det finns även två enastående unga målvakter i laget. Deras prestation under grundserien förbättrade inte lagets rekord.

Med den senaste tidens uppskjutning av ligans Boston Bruins-match har lagets plan att tjäna fler poäng också skjutits upp. Boston Bruins Tröja för den nya målvakten är klar, men laget har ingen tydlig lista över målvakter. Free agent-veteranen Tuukka Rask sa att han bara återvänder till ligan för Boston Bruins, och de två unga målvakterna i laget har ingen erfarenhet av slutspel. En bra målvakt är lika med styrkan hos ett halvlag, och det har Boston Bruins redan insett.

 

Tröja med het försäljning