0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Boston Bruins besegrade motståndare i två matcher
13 Feb

Boston Bruins besegrade motståndare i två matcher

Detta spel är andra gången Boston Bruins spelar mot New York Rangers den här säsongen. I den första tävlingen mellan de två sidorna besegrade Boston Bruins New York Rangers på övertid. I detta spel besegrade de New York Rangers 1-0.

Spelets seger gjorde det möjligt för Boston Bruins att fortsätta sin seger. Den aktuella NHL-ordinarie säsongen pågår fortfarande och fansen kan fortfarande inte se matchen live. Tack vare Nick Ritchie i Boston Bruins Tröja gjorde han ett mål för laget att ta ledningen. Fram till slutet av matchen gjorde New York Rangers inte mål för att jämföra poängen. Och det var en personlig tävling mellan spelarna från båda sidor i spelet, vilket är tillåtet i ishockeyspelet. Det är prisvärt att målvakten från de två lagen presterade mycket bra i spelet.

Att döma av resultatet av de två lagen två matcher är poängskillnaden inte stor. Men på rankingen rankades Boston Bruins först i Eastern Conference, medan New York Rangers, klädda i blå och röda matchande Billiga NHL Tröjor, rankades sjätte i divisionen.

Tröja med het försäljning