0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Att skjuta upp spelet är redan en del av NHL:s grundserie
18 Dec

Att skjuta upp spelet är redan en del av NHL:s grundserie

NHL har påverkats sedan epidemins början, från säsongen 2019-20 till denna säsong. Den senaste matchen mellan Boston Bruins och Montreal Canadiens sköts upp av ligan, och matchen har inte blivit omplanerad. Spelare i de två lagen får bara sätta sina NHL Herrtröjor i omklädningsrummet, och de kan bara följa lagens och ligans arrangemang.

Inför laget att skjuta upp matchen den här säsongen har ligan hanterat det väldigt skickligt. Eftersom det finns sex spelare från Boston Bruins på covid-19-listan ansökte laget till ligan om att skjuta upp matchen. Montreal Canadiens, tvåa förra säsongen, undvek inte katastrofen med epidemin. Området där laget ligger har successivt ökat antalet fall och matchen har skjutits upp av ligan. Om matchen mellan Boston Bruins och Montreal Canadiens fortsätter som vanligt kan fansen se ännu en underbar match. Trots allt är Boston Bruins och Montreal Canadiens båda lag i NHLOriginal Six. Bakgrunden är grunden för att laget ska bli bättre och bättre.

NHL har skjutit upp 20 matcher den här säsongen, och ligan har vidtagit de mest rigorösa försiktighetsåtgärderna för att fortfarande drabbas av epidemin. I Stanley Cup-finalserien förra säsongen färgades Center Bells läktare röda av Montreal Canadiens Tröja. Fansens entusiastiska jubel var den viktigaste delen av spelet. Om det inte finns några fans som tittar och hejar på plats, så är spelet bara en meningslös tävling för professionella spelare.

 

Tröja med het försäljning