0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Alex Pietrangelo kommer att möta spelet från det tidigare laget
26 Jan

Alex Pietrangelo kommer att möta spelet från det tidigare laget

Den här veckan möter Vegas Golden Knights två matcher mot Saint Louis Blues. Som den tidigare lagkaptenen är Alex Pietrangelo på väg att bära Vegas Golden Knights Tröja mot Saint Louis Blues.

Faktum är att det ofta ses i ligan att spelare går med i ett nytt lag, och att gå med i ett nytt lag kommer också att möta ett spel med det tidigare laget. Detta hände med Alex Pietrangelo. Jag vet inte hur han mötte spelet. Han valdes av Saint Louis Blues i 2008-utkastet och spelade med sina lagkamrater i 12 säsonger. Han ledde också framgångsrikt laget för att vinna Stanley Cup 2019. När allt kommer omkring växte Alex Pietrangelo upp i Saint Louis Blues, och alla hans erfarenheter är djupa. Men när han blev en obegränsad fri agent och gick med i det nya laget, är han avsedd att spela för det nya laget under den nya säsongen.

Alex Pietrangelo sa också om det kommande spelet, jag vet att den här dagen kommer och jag är redo att möta den. När han byter Billiga NHL Tröjor under den nya säsongen kommer han att hjälpa Vegas Golden Knights precis som han hjälpte Saint Louis Blues.

Tröja med het försäljning